-tól éjszaka vendég számára Tovább

Foglalja le szállását!

Küldje el foglalási igényét, munkatársunk két munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.

A környék

Javasolt programok Szilvásvárad környékén:

Bélapátfalva: (szomszéd település)
Magyarország egyetlen épségben megmaradt középkori cisztercita apátsági temploma. 1232-ben II. Kilit egri püspök alapította. Gyönyörű környezetben, kirándulásra, horgászásra alkalmas az üdülő övezetben lévő bányató.

Egerszalók: (Egertől 5 km-re)
Az országban egyedülálló mésztufa képződménye az évtizedek óta elfolyó magas sótartalmú gyógyvizének köszönhető. Csontsérülések utókezelésére, izületi és reumatikus bántalmak gyógyítására kiválóan alkalmas.

Nagyvisnyó: (szomszéd község)
1804-ben épült a kazettás mennyezetű református temploma.

Eger: (25 km Szilvásváradtól)
Gyógyvizű strand élmény medencével, vár, Gárdonyi ház, Szépasszony-völgy tufába vájt boros pincékkel, a barokk belváros minden szépségével. Templomok, székesegyház, líceum, múzeumok, kis paloták, sétáló belváros.

Aggtelek-Jósvafő:
Kb. 60 km közúton. Szilvásváradról autóbusszal is elérhető.

Miskolc-Tapolca:
60 km közúton. Csónakázó tó, barlang fürdő, kellemes sétálásra alkalmas part. Érdemes megnézni Miskolcon a felújított sétáló főutcát és a diósgyőri várat.

Lillafüred:
Szilvásváradtól 70 km-re, a Bükk lábánál fekszik, Miskolc mellett. A Hámori - tavon csónakázni lehet. Szép a kastély- szálló és a parkja. Hangulatosak az Alsó- és Felsőhámor települései. Itt található Őskohó és Herman Ottó háza.